Şehzadeler Ziraat Odası > Haberler > Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ, Manisa Valimiz Sayın Yaşar KARADENİZ ve Manisa Milletvekillerimiz, Tarım Orman Bakanlığı Genel Müdürlerimiz, İl İlçe Müdürlerimiz, Şehzadeler Belediye Başkanımız, AK Parti ve MHP İl Başkanlarımız ve yöneticileri bugün Odamıza gelmiştir.

Oda Başkanımız Hüseyin ALTINDAĞ Çiftçiler olarak yaşadığımız Tarım sorunlarını madde madde hem sözel hem de rapor şeklinde Tarım Bakanımıza sunmuştur. Sayın Bakanımıza Odamızı ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederiz.