Şehzadeler Ziraat Odası

ZOBİS
Şehzadeler Ziraat Odası > Haberler > Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Manisa İl Koordinatörlüğünün, IPARD II Programının 3. Çağrı ilanını duyurmak amacıyla yapılan toplantıya başkanımız Hüseyin ALTINDAĞ 'da katıldı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Manisa İl Koordinatörlüğünün, IPARD II Programının 3. Çağrı ilanını duyurmak amacıyla, paydaş kamu kurumlarının temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıya başkanımız Hüseyin ALTINDAĞ 'da katıldı.
TKDK Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu 3. Çağrı Döneminde Türkiye genelinde 1 milyar 100 milyon TL hibe verileceğini söyledi.