Şehzadeler Ziraat Odası > Haberler > Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ’ın Yeni Yıl Mesajı

Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ’ın Yeni Yıl Mesajı

Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz.
Her yeni yıl, iyimserliğin ve umudun yeniden canlandığı, daha iyi bir yaşam yolundaki beklentilerin arttığı ve gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de beraberinde getirir.
Bizler de hep beraber yeni yılda yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz.2019 yılında birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmaları gerçekleştireceğimize inanıyorum.
Bütün bu güzel duygular ile 2019 yılının başta tüm çiftçilerimize ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve huzur getirmesini dilerim” dedi.