Şehzadeler Ziraat Odası

ZOBİS
Şehzadeler Ziraat Odası > Haberler > Dün, Karaveliler-Kozaklar-Küçükbelen-Çamlıca-Bostanlar mahallelerindeydik. Her yıl olduğu gibi, bu ÇKS döneminde de Şehzadeler Ziraat Odamız tarafından Çiftçilerimizin 2023 yılı ÇKS Formları, E-devlet den ÇKS, Çiftçilik Belgesi işlemleri hizmeti için her gün farklı mahallelerimizde olmak üzere mobil hizmetle yarın aşağıdaki mahallelerimizdeyiz.

Bugün, saat 09.00-10.30 Evrenos mahallesi, saat 10.30-12.30 Gülbahçe Mahallesi, saat 12.30 -17.00 Üçpınar Mahallelerimizdeki Çiftçilerimizi Bekliyoruz.
Hüseyin ALTINDAĞ
Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı