Şehzadeler Ziraat Odası > Haberler > CHP Manisa Millet Vekilimiz Sayın Bekir BAŞEVİRGEN, CHP Manisa Yunusemre İlçe Baskanı Sayın Yalçın ARCAK, Kadin kollari Baskanı Sayin Meral DEMİR, CHP Manisa Buyuksehir Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Bülent MERSİNLİ ve beraberindeki heyetle Oda Baskanimizi ziyaret etmişlerdir.

Ziyarette bölgemizdeki tarimsal sorunlar Çiftçilerin istek talepleri ve bolgemizde tarimsal konuda yapilmasi gereken çalismalar konusunda karşılıklı fikir alişverisinde bulunuldu. Vekilimize ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.