Şehzadeler Ziraat Odası > Haberler > Bugün, Avdal, Akçaköy, İlyascilar ve Maldan mahallelerindeydik. Her yıl olduğu gibi, Şehzadeler Ziraat Odamız tarafından Çiftçilerimizin 2023 yılı ÇKS Formları, E-devlet den ÇKS, Çiftçilik Belgesi işlemleri hizmeti için her gün farklı mahallelerimizde olmak üzere mobil hizmetle yarın aşağıdaki mahallelerimizdeyiz. Çiftçilerimizi bekliyoruz.

Yarın, saat 09.00-11.00 Osmancali mahallesi, saat 11.00-13.00 Siyekli Mahallesi, saat 13.00 -15.00 Koruköy mahallesi, saat 15.00-17.00 Yuntdağ köseler, saat 17.00-18.00 Karaahmetli Mahallelerimizdeki Çiftçilerimizi Bekliyoruz.
Hüseyin ALTINDAĞ
Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı